Onderzoek bij EF

Als wereldleider in internationaal onderwijs hebben we de weg vrijgemaakt voor nieuwe leermethodes - door gebruik te maken van technologie, onderwijs en design.

Technologie

We zijn niet eigenzinnig als het op technologie aankomt. Het is een essentieel onderdeel van wat we doen, maar we gebruiken het als een ondersteuning voor ons doel om te kunnen leren, niet als een streven op zich. We kijken dus altijd vooruit - om te zien hoe technologie ons kan helpen om onderwijs te veranderen.

Onderwijs

Het EF-onderzoeksnetwerk geeft wetenschappers aan universiteiten zoals de universiteit van Cambridge, Harvard, Peking University en de universiteit van São Paulo toegang tot grote hoeveelheden data met betrekking tot het leren van talen, lesgeven en kennis aftoetsen, zodat ze de wetenschap van taalonderwijs kunnen verdiepen en nieuwe kennis kunnen delen met anderen in het veld.

Design

Door een logo van Paul Rand en kantoormeubelen van Vitra zou het voor elke designprofessional onmiddellijk duidelijk moeten zijn dat EF veel belang hecht aan design.

Maar design gaat verder dan het pure grafische voor ons, tot in de beleving. Om echt een wereldveranderende service te creëren moeten we de beste zijn in visueel design, interactioneel design en experiëntieel design, zodat we die magische combinatie bereiken die je ook terugvindt in alle andere dingen die we doen.


01/02

EF EdTech

Onze teams van software-ingenieurs, designers, linguïsten en filmmakers zijn gevestigd in Shanghai, Londen en Boston, en werken er constant aan een verandering van het leren dat we gewoon zijn.

Vandaag de dag biedt EF onderwijs aan miljoenen studenten, maar we mikken op miljarden in de toekomst.

Geïnspireerd op een gezamenlijk onderzoeksproject tussen EF en Apple naar de toekomst van taalonderwijs is onze missie reeds meer dan een decennium om technologie te gebruiken om fundamenteel betere technieken in taalonderwijs te creëren.

We spelen in op de allernieuwste ontwikkelingen in technologie om baanbrekend werk te verrichten op vlak van spraakherkenning, virtuele samenwerking en flexibel leren. En we zijn altijd op zoek naar de beste, slimste koppen om ons bij te staan in de race naar de toekomst.

Wat we doen

EF EdTech is het wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsorgaan van EF Education First. Deze eenheid bouwt voortdurend aan de meest geavanceerde leersystemen voor miljoenen taalstudenten wereldwijd.

  • Leersystemen voor volwassenen

  • Leersystemen voor kinderen & tieners

  • Leersystemen voor bedrijven & overheid

  • Leersystemen voor scholen & docenten

  • Toetsdiensten

Recente projecten van EF EdTech

EF EPI

De EF English Proficiency Index (EF EPI) is 's werelds grootste ranglijst van landen betreft de Engelse vaardigheden van volwassenen.

Bezoek Website

EF SET

EF SET is 's werelds eerste gratis online gestandaardiseerde Engelse Toets. In minder dan 50 minuten krijgen gebruikers een gedetailleerde analyse van hun lees- en luistervaardigheden.

Resultaten worden direct berekend en gedeeld met alleen de gebruiker.

Leer Meer
02/02

EF Research network

Het EF onderzoeksnetwerk bestaat uit enkele van de beste universiteiten ter wereld die met EF samenwerken om fundamentele verbeteringen te bereiken op het vlak van taalonderwijs voor studenten.

Het netwerk beslaat een groot scala aan disciplines, gaande van linguïstiek, pedagogie en onderwijstechnologie tot taalbeoordeling en culturele onderdompeling.

Samen wijden we ons toe aan het onderzoek en de innovatie die de toekomst van talen leren, grensverleggend onderwijs en intercultureel begrip zullen vormen.

Samen met het Departement voor Theoretische en Toegepaste Taalkunde aan de University of Cambridge ontwikkelen onderzoekers de EF-Cambridge Open Language Database.

Leer Meer

In samenwerking met de Graduate School of Education aan Harvard University onderzoekt EF de ontwikkeling van academische taalvaardigheden en schrijfvaardigheden in een tweede taal ter verbetering van onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden.

Leer Meer

In samenwerking met de School of Foreign Languages aan Peking University verkent EF Engelse leermethoden voor miljoenen Chinese studenten, alsook innovatieve taaltesten voor universiteitsstudenten en scholieren.

Enkele recente onderzoeksprojecten in samenwerking met de Universiteit van São Paulo omvatten het verkennen van vertalingen en big data om taalonderwijs beter te begrijpen en het analyseren van patronen in fouten bij Braziliaanse studenten Engels.

Leer Meer

EF en de Universiteit van Tokyo zetten samen een onderzoeksprogramma op naar hersenonderzoek in verband met het aanleren van een tweede taal.

Leer Meer